Despre noi

Gradinita Crocodil Dandi ofera un taram de basm, unde copiii vin cu placere, se simt in siguranta si iubiti, unde invata lucruri interesante intr-un mediu calm si relaxant, propriile experiente fiind baza dezvoltarii personale. Pe acest taram al inocentei, copiii se joaca, interpreteaza roluri, ei fiind doctori sau soferi, eroi, actori, lorzi sau ducese, bucatari sau cofetari, imbraca si ingrijesc bebelusi, coloreaza, canta si invata sa-si faca prieteni. Ei asculta povesti, vizioneaza teatru de papusi, gatesc, construiesc case, prind frunzele de toamna, descopera cum lutul prinde forme diverse in cadrul atelierelor de arta si creatie si invata prin joc tainele cifrelor si literelor.

in clasa

Gradinita Crocodil Dandi pe perioada vacantei de vara primeste copii de la gradinite care nu au program de vara. In cadrul gradinitei copiii pot beneficia de activitati recreative si educative, de asemeni pot participa si la atelierele creative din cadrul gradinitei.

PENTRU SIGURANTA COPIILOR, AM INSTALAT SI UN SISTEM DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO SI IN ACELASI TIMP GRADINITA DISPUNE DE UN SISTEM DE COMUNICARE ONLINE DETALIAT INTRE PARINTE SI GRADINITA CU PRIVIRE LA : ACTIVITATI EDUCATIONALE, MESE, SOMN, EVENIMENTE, NEWSLETTER CU PRIVIRE LA EVOLUTIA ZILNICA A COPILULUI DUMNEAVOASTRA.

Jocul este modalitatea prin care copii, invata sa descopere noul, sa relationeze, sa comunice si sa exprime ceea ce simt. Primii ani din viata copilului si perioada imediat urmatoare pun bazele dezvoltarii personale si a placerii lui de a invata, de a interactiona in comunitate si a interesului sau fata de lume.

Ceea ce invata copilul in primii ani de viata repezinta mai mult de jumatate din ceea ce invata tot restul vietii, trecand treptat de la planul intuitiv-actional la forme de gandire intuitive-imaginative, cu accent pe dezvoltarea limbajului, logicii si creativitatii, pentru adaptarea si integrarea lor in gradinita dar si pentru pregatirea viitorilor scolari.

*autorizata de M.E. cu nr de autorizare 5335 din 2008 , cod SIRUES 404170047

 

ECHIPA EDUCATIONALA 

Echipa educationala a gradinitei Dandi este formata din cadre didactice calificate, bine pregatite din punct de vedere profesional avand capacitatea de a sustine activitati aferente programei didactice  corespunzatoare intr-un colectiv de maxim 10 copii, in stil diferentiat, tinand cont de capacitatea de receptare a fiecaruia dintre ei.

“Educatoarea joaca rolul cristalului care polarizeaza lumina difuza si o transforma in raze, care se raspandesc intr-un splendid curcubeu.
S.Herbiniere – Lebert


Cadre didactice specializate:

 • Anda Dragu – Director, Psiholog
 • Florina Plai – Educatoare, Profesoara
 • Andreea Chivu – Educatoare-Invatatoare
 • Dana Fulas – Educatoare, Profesoara de Limba Engleza
 • Teodora Bostina – Operator supraveghetor

Echipa coordonatori optionale

 • Elena Istrate – Profesor Limba Germana (vorbitor nativ lb. germana)
 • Tina Grigore – Profesor dans
 • Ioana Ionescu – Artist plastic, Psiholog-Terapeut specializat in Psihanaliza
 • Sensei Nukina Nobuyuki – Coordonator Karate


DOTARILE GRADINITEI

Cladire dotata cu sali de grupa individuale, amenajate pe nivele de varsta cu mobilier specific, sala de mese si dormitor. Gradinita dispune de cabinet medical.

Fiecare grupa este formata dintr-un numar maxim de 10 copii, atent supravegheati si indrumati de educatoare, pentru o evolutie optima in dezvoltarea psihoemotionala.

 • Grupa BABY (de la 1 an si 6 luni)
 • Grupa MICA (3 – 4 ani)
 • Grupa MIJLOCIE (4 – 5 ani)
 • Grupu MARE (5 – 6 ani)

Gradinita “Crododil Dandi” benificiaza de un material didactic foarte complex si de numeroase jocuri educative impresionante. De asemenea, jucariile cu care se joaca copiii dumneavoastra corespund standardelor europene de calitate si siguranta.